Sovellukset

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Palo- ja rakennuslainsäädäntö 2024 – E-KIRJA

  Palo- ja rakennuslainsäädäntö on alan lakien, asetusten, ohjeiden ja määräysten kokoelma. Se on korvaamaton työväline rakennus- ja pelastusalan ammattilaisille, insinööri- ja arkkitehtitoimistoille, jotka tarvitsevat alan uusimmat tiedot.

  E-kirjassa on yli 200 sivua ekstraa verrattuna painettuun kirjaan. Painetun kirjan voi tilata tästä!

  – Tilaus päivittyy ja jatkuu automaattisesti vuoden kuluttua (kaikki E-kirjan uudet päivitykset tulevat uusintatilauksen mukana)

  E-kirjan hinta vuodeksi!
  149€ alv.0% / vuosi

  Kun painat ”Osta E-kirja täältä” -painiketta, avautuu kaikki tarvittavat tiedot tilaustasi varten. Tilauksen jälkeen saat ohjeet käyttöä varten. Käyttö on helppoa ja onnistuu kaikilla älylaitteilla. E-kirjaa käytetään suoraan selaimella osoitteessa: palrak.fi

 • LVI-mobiilisovellus

  Sovellus sisältää samat tiedot (tieto-osio, ei kalenteriosio) ja päivitykset kuin LVI-kalenteri. Sen lisäksi tähän on jo lisätty erilaisia täydentäviä aineistoja, kuten kommentteja alan määräyksistä ja ohjeista sekä joitakin suunnitteluohjeen tasoisia insinööritöitä.

  Sovellus sisältää myös kylmätekniset mitoitustaulukot, jotka aiemmin ovat olleet mukana vain LVISK-kalenterissa.

  – Tilaus päivittyy ja jatkuu automaattisesti vuoden kuluttua (kaikki sovelluksen uudet päivitykset tulevat uusintatilauksen mukana)

  Sovelluksen hinta vuodeksi!
  19,90€ alv.0% / vuosi