E-kirjat

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Palo- ja rakennuslainsäädäntö 2024 – E-KIRJA

  Palo- ja rakennuslainsäädäntö on alan lakien, asetusten, ohjeiden ja määräysten kokoelma. Se on korvaamaton työväline rakennus- ja pelastusalan ammattilaisille, insinööri- ja arkkitehtitoimistoille, jotka tarvitsevat alan uusimmat tiedot.

  E-kirjassa on yli 200 sivua ekstraa verrattuna painettuun kirjaan. Painetun kirjan voi tilata tästä!

  – Tilaus päivittyy ja jatkuu automaattisesti vuoden kuluttua (kaikki E-kirjan uudet päivitykset tulevat uusintatilauksen mukana)

  E-kirjan hinta vuodeksi!
  149€ alv.0% / vuosi

  Kun painat ”Osta E-kirja täältä” -painiketta, avautuu kaikki tarvittavat tiedot tilaustasi varten. Tilauksen jälkeen saat ohjeet käyttöä varten. Käyttö on helppoa ja onnistuu kaikilla älylaitteilla. E-kirjaa käytetään suoraan selaimella osoitteessa: palrak.fi

 • Myynnin kultainen kirja

  Myynnin Kultainen Kirja – E-KIRJA

  30.00 (+ alv.)

  Hyväksi myyjäksi voi kehittyä ja hyväkin myyjä voi kehittyä. Myynti on tehtävä, johon kasvetaan.

  Myynnin kultainen kirja on todellinen myyntitaidon käsikirja (224 sivua) aktiiviseen henkilökohtaiseen myyntiin. Sisältönä on ajattomia oppeja. Mukana on myös otteita monilta maailman ja Suomen tunnustetuimmilta alan auktoriteeteilta.

 • Asenteen kultainen kirja

  Asenteen Kultainen Kirja – E-KIRJA

  30.00 (+ alv.)

  Konkurssi nielaisi menestyneen mainostoimiston. Se muutti Olli Linjalan elämän. Tilanne tuntui sietämättömältä. Elämäntyö, yritys, omaisuus, status, jopa ”hyvät kaverit” olivat mennyttä.

  Pakko on paras muusa. Olli kehitti kaikille sopivan asennekoulutuksen.

  E-kirjassa on 48 lisäsivua (yhteensä 256 sivua) painettuun kirjaan nähden.